Bureau B
Bouwkundig advies
en tekenwerk
Aannemers
Vaak komt het voor dat een aannemer rechtstreeks benaderd wordt door een opdrachtgever voor een nieuwbouw of verbouwing. Of dit nu een woning of een bedrijfspand is, Bureau B verzorgt voor deze aannemers graag het offerte ondersteunend tekenwerk, de aanvragen voor omgevingsvergunning en uitvoeringstekeningen. Uiteraard kunnen ook deelopdrachten uitbesteed worden aan Bureau B.

Architecten
Ook zelfstandig opererende architecten kunnen een beroep doen op Bureau B. Wij verzorgen de technische uitwerking van uw ontwerpen, indien gewenst onder uw eigen bureaustempel. Indien gevraagd verzorgen wij ook het aanvragen van de omgevingsvergunning en het opstellen van de diverse rapportages die hiervoor benodigd zijn.

Makelaars
Makelaars kunnen bij Bureau B terecht voor verkooptekeningen en -presentaties. Mogelijk kan een uitgewerkt verbouwingsconcept inclusief een investeringsoverzicht helpen bij het verkopen van een woning waar kopers tot op dat moment geen potentie in zien. Een bijbehorende 3D visualisatie kan hier aan bijdragen om een moeilijk verkoopbare woning beter in de markt te zetten.

Samenwerken
Bureau B is altijd op zoek naar creatieve en ondernemende partners om samen uitdagende projecten aan te pakken. Denkt u zo'n partner te zijn, neem contact op, dan kunnen we zien wat we in een samenwerkingsverband voor elkaar kunnen betekenen.
overdekt buiten met berging
overdekt buiten met berging
verbouwing woonhuis