Bureau B
Bouwkundig advies
en tekenwerk
U wilt (ver)bouwen maar weet niet hoe u moet beginnen en waar het moet eindigen?

Het proces van ontwerp, (bouw)vergunningen en uiteindelijke uitvoering van uw droomhuis of verbouwing is vaak een moeilijk te overzien traject. Bureau B kan u helpen met het maken van een ontwerp en het technisch uitwerken van deze plannen voor de benodigde (bouw)vergunningen.
Verder kunnen wij u ook bijstaan bij het vinden van de juiste aannemer. Daarbij zijn uiteraard de prijs en kwaliteit van het werk doorslaggevende factoren bij het gunnen van het werk aan een aannemer. Daarnaast kan u Bureau B ook inschakelen om directie en/of controles uit te voeren op het werk in uitvoering. Zo kunt u erop vertrouwen dat tijdens de bouw de afgesproken kwaliteit en voorwaarden (zowel financieel als planning) door de aannemer nagekomen worden.

Bureau B beschikt over ruime ervaring binnen het ontwerp- en bouwproces, maar de situatie kan zich altijd voordoen dat samenwerking met een andere partij een meerwaarde biedt. Binnen het netwerk van Bureau B bevinden zich specialisten op ieder vakgebied, van duurzaamheid en domotica (huisautomatisering) tot aan interieur en tuinontwerp.

Als voorbeeld kan Bureau B bij complexe ontwerpvraagstukken de samenwerking zoeken met (interieur)architecten. Maar ook het inschakelen van een specialist op het gebied van duurzaamheid en energie kan er toe leiden dat de investering in uw verbouwing snel terugverdiend wordt. Er wordt in overleg met u gekeken welke partij het beste bij uw project past.

Bureau B zorgt dat u altijd verzekerd bent van een goed en onderbouwd advies.
verbouwing woonhuis
verbouwing woonhuis
verbouwing woonhuis
verbouwing woonhuis